Portekiz

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Portekiz Vizesi

Portekiz vizesi İşverenler İçin
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari seyahatleriniz için Portekiz’deki firmadan davetiye.
Portekiz den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İsveç konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
2 Adet yakın zamanda çekilmiş arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.) Portekiz vizesi Bordrolu Çalışalar İçin
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden konaklama ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için Portekiz deki firmadan davetiye.
Portekiz den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Portekiz konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
2 Adet yakın zamanda çekilmiş arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası. Portekiz vizesi Ev Hanımları İçin
Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıdaki belgeler eklenmelidir.
2 Adet yakın zamanda çekilmiş arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Portekiz vizesi varsa fotokopileri. Portekiz vizesi Öğrenciler İçin
Portekiz Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Okuldan geçerlii tarihli öğrenci belgesi.
18 yaşını doldurmamış ise anne ve babadan Portekiz’e seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Adet yakın zamanda çekilmiş arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Portekiz vizesi varsa fotokopileri. Portekiz vizesi Emekliler İçin
Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 Adet yakın zamanda çekilmiş arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf.
Pasaport vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız ile birlikte.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası.