Polonya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

Polonya vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

Polonya Vizesi

Polonya bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Polonya için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Polonya için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Polonya ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Polonya Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Polonya vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Polonya Turistik Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
2 Adet beyaz fonda .ekilmiş son 6 aylık vesikalık fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Polonya vizesi başvuru formu.
Şirket antetli kağıdına seyahat edecek kişinin pozisyonu seyahat tarih aralığını.
Seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Şirket İmza sirküleri çıktısı.
Şirket yeni tarih faaliyet belgesi çıktısı.
Şirket vergi levhası çıktısı.
Şirket ticari sicil gazetesi çıktısı.
Ssk işe giriş bildirgesi çıktısı.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Asgari 30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu çıktısı.
Polonya uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Polonya Ticari Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport
2 Adet beyaz fonda .ekilmiş son 6 aylık vesikalık fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış polonya vize başvuru formu.
Şirket antetli kağıdına seyahat Edecek kişinin pozisyonu.
Seyahat tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Şirket imza sirküleri.
Şirket yeni tarih faaliyet belgesi fotokopisi.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Ssk işe giriş bildirgesi fotokopisi.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Banka hesapları.
Ticari görüşmenin belirtildiği davet yazısı.
Asgari 30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu çıktısı.
Polonya uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Polonya Ev Hanımı Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
2 Adet beyaz fonda .ekilmiş son 6 aylık vesikalık fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Polonya vize başvuru formu.
Polonya başkonsolosluğuna tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Eşi çalışan kişilerden eşinin şirket evrakları.
Evlilik cüzdanı fotokopisi.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Asgari 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu yada davet mektubu.
Polonya uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Polonya Emekli Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
2 Adet beyaz fonda .ekilmiş son 6 aylık vesikalık fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Polonya vize başvuru formu.
Polonya başkonsolosluğuna tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Emeklilik cüzdan ve maaş kartı fotokopisi.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Asgari 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu yada davet mektubu.
Polonya uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Polonya Öğrenci Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
2 Adet beyaz fonda .ekilmiş son 6 aylık vesikalık fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Polonya vize başvuru formu.
Anne veya baba tarafından Polonya başkonsolosluğuna tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Öğrenim amaçlı başvurularda öğrenci kabul belgeleri.
Öğrenim gördüğüne dair öğrenci belgesi.
Anne veya baba çalışıyorsa şirket evrakları maddi durum belgeleri gayrimenkul tapu ve banka cüzdanı fotokopisi.
Asgari 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu veya davet mektubu.
Polonya uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi.