Norveç

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

Norveç vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

Norveç Vizesi

Norveç bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Norveç için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Norveç için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Norveç ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Norveç Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Norveç vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. İşveren Olarak Norveç Vizesi Evrakları
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Norveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari Seyahatleriniz İçin Norveç’teki firmadan davetiye.
Norveç’ten gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İsveç konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
2 Adet resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Pasaport vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası. Bordrolu Çalışan Olarak Norveç Vizesi Evrakları
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Norveç konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için Norveç’teki firmadan davetiye.
Norveç’ten gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Norveç Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
2 Resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportunuz, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası Ev Hanımı Olarak Norveç Vize Evrakları
Norveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Adet resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş.
Pasaport vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Norveç vizesi varsa fotokopileri.
Öğrenci Olarak Norveç Vize Evrakları
Norveç Konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Okuldan geçerli tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Norveç’e seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Adet resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş.
Pasaport vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Norveç vizesi varsa fotokopileri.
Emekli Olarak Norveç Vize Evrakları
Norveç konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 Adet resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş.
Pasaport vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.