Malta

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Malta Vizesi

Malta Ticari Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış malta vize başvuru formu.
Şirket antetli kağıdına seyahat edecek kişinin pozisyonu seyahat tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket yeni faaliyet belgesi fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi.
Maaş bordrosu.
Banka hesapları.
Ticari görüşmenin belirtildiği davet yazısı.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu.
Uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Malta Turistik Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport
İki adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış malta vize başvuru formu
Şirket antetli kağıdına seyahat edecek kişinin pozisyonu seyahat tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket yeni faaliyet belgesi fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopi.
SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi.
Maaş bordrosu.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu.
Uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Malta Ev hanımı Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Malta vize başvuru formu.
Malta başkonsolosluğuna hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Eşi çalışan kişilerden eşinin şirket evrakları.
Evlilik cüzdanı fotokopisi.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu yada davet mektubu.
Uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Malta Emekli Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış malta vize başvuru formu.
Malta başkonsolosluğu dikkatine tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Emeklilik cüzdan ve maaş kartı fotokopisi.
Kredi kartı fotokopisi.
Banka hesapları fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu yada davet mektubu.
Uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi. Malta Öğrenci Vizesi
En az altı ay geçerliliği olan pasaport.
İki adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz fotoğraf.
Vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış malta vize başvuru formu.
Anne veya baba tarafından malta başkonsolosluğu dikkatine tarih aralığını seyahat amacını belirten imzalı dilekçe.
Öğrenim amaçlı başvurularda öğrenci kabul belgeleri.
Öğrenim gördüğüne dair geçerli süredeki öğrenci belgesi.
Anne veya baba çalışıyorsa şirket evrakları maddi durum belgeleri gayrimenkul tapu ve banka cüzdanı fotokopisi.
30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu yada davet mektubu.
Uçak bileti rezervasyonu.
Geçerli pasaportun sayfalarının fotokopisi.