Macaristan

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Macaristan Vizesi

Macaristan Ticari Vizesi Belgeleri
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport.
2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
Macaristan vizesi başvuru formu doldurulmuş imzalanmış olmalı
Şirket antetli kağıdına seyahat süresi hangi şehir e gidileceği ticari görüşülecek olan firma ismi ve masrafların şirket tarafından karşılanacağını belirten orijinal imzalı kaşeli dilekçe.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket son üç aylık faaliyet belgesi fotokopisi.
şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Ticari davetiye.
Şirket banka hesapları.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu.
Uçak bileti rezervasyonu. Macaristan Turistik Vizesi Belgeleri
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport.
2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
Macaristan vizesi başvuru formu doldurulmuş imzalanmış olmalı.
Şirket antetli kağıdına seyahat süresi hangi şehir e gidileceğini belirten orijinal imzalı kaşeli dilekçe.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket son üç aylık faaliyet belgesi fotokopisi.
Şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK İşe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Banka hesapları.
Kredi kartı fotokopileri.
Gayrimenkul tapuları.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu veya onaylı davetiye.
Uçak bileti rezervasyonu.