Macaristan

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Macaristan Vizesi

Macaristan bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Macaristan için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Macaristan için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Macaristan ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Macaristan Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Macaristan vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Macaristan Ticari Vizesi Belgeleri
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport.
2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
Macaristan vizesi başvuru formu doldurulmuş imzalanmış olmalı
Şirket antetli kağıdına seyahat süresi hangi şehir e gidileceği ticari görüşülecek olan firma ismi ve masrafların şirket tarafından karşılanacağını belirten orijinal imzalı kaşeli dilekçe.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket son üç aylık faaliyet belgesi fotokopisi.
şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Ticari davetiye.
Şirket banka hesapları.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu.
Uçak bileti rezervasyonu. Macaristan Turistik Vizesi Belgeleri
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport.
2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
Macaristan vizesi başvuru formu doldurulmuş imzalanmış olmalı.
Şirket antetli kağıdına seyahat süresi hangi şehir e gidileceğini belirten orijinal imzalı kaşeli dilekçe.
Şirket vergi levhası fotokopisi.
Şirket son üç aylık faaliyet belgesi fotokopisi.
Şirket imza sirküleri fotokopisi.
Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK İşe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü.
Son dört aylık maaş bordrosu.
Banka hesapları.
Kredi kartı fotokopileri.
Gayrimenkul tapuları.
30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Otel rezervasyonu veya onaylı davetiye.
Uçak bileti rezervasyonu.