Lüksemburg

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Lüksemburg Vizesi

Bordrolu Çalişanlar için Lüksemburg Vizesi Başvurusu
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Asgari 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık maaş bordrosu fotokopisi.
Ticari seyahatleriniz için Lüksemburg da bulunan firmadan davetiye.
2 adet beyaz fonlu ve yeni çekilmiş fotoğraf.
Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi.
Banka hesap cüzdanının fotokopisi.
Pasaportunuz en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.
Varsa gayrimenkul tapusu fotokopisi,
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir. Şirket Sahipleri ve Ortakları İçin Lüksemburg Vizesi Başvurusu
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğu’nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari seyahatleriniz için Lüksemburg da bulunan firmadan davetiye,
Pasaportunuz en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.
Banka hesap cüzdanının fotokopisi.
Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi.
Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi.
Şirketin vergi levhasının fotokopisi.
2 adet beyaz fonlu ve yeni çekilmiş fotoğraf.
Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları.
Varsa gayrimenkul tapusu fotokopisi. Öğrenci İçin Lüksemburg Vizesi Başvurusu
2 adet beyaz fonlu ve yeni çekilmiş fotoğraf.
Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu Lüksemburg vizesinin fotokopisi.
Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, Lüksemburg’a seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı.
Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli.
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Lüksemburg konsolosluğu’nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe.
Pasaportunuz en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.
Okuldan alınan geçerli tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir. Emekliler İçin Lüksemburg Vizesi Başvurusu
Pasaportunuz en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Banka hesap cüzdanının fotokopisi.
Emeklilik cüzdanının fotokopisi.
Lüksemburg Konsolosluğu’nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe.
Varsa gayrimenkul tapusu fotokopisi.
2 adet beyaz fonlu ve yeni çekilmiş fotoğraf.
Sağlık karnesinin fotokopisi. Ev Hanımları İçin Lüksemburg Vizesi Başvurusu
Eşinin geçerli veya eski Lüksemburg vizesi var ise fotokopisi.
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Banka hesap cüzdanının fotokopisi.
2 adet beyaz fonlu ve yeni çekilmiş fotoğraf.
Lüksemburg konsolosluğunun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe.
Pasaportunuz en az 6 ay geçerli olmak zorundadır.
Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli.
Varsa gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.