Letonya

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Letonya Vizesi

Letonya Ticari Vizesi Letonya Ticari Vizesi Evrakları / İşverenler için
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
Karşı taraftan ilgili makamlarca onaylı davetiye faksı yada referans numarası.
Letonya ile ticari faaliyette bulunduğunuza dair belgeler.
İmza sirküleri fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık faaliyet belgesi asli ve fotokopisi.
Oda sicil kayıt sureti asli ve fotokopisi
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
Varsa tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonu. Letonya Ticari Vizesi Evrakları / Çalışanlar için
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
Karşı taraftan ilgili makamlarca onaylı davetiye faksı yada referans numarası.
Letonya ile ticari faaliyette bulunduğunuza dair belgeler.
İmza sirküleri fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık faaliyet belgesi asli ve fotokopisi.
Oda sicil kayıt sureti asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
İşe giriş bildirgesi.
Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Letonya Ticari Vizesi Evrakları / Adi Şirket Sahipleri için
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceği ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
Karşı taraftan ilgili makamlarca onaylı davetiye faksı yada referans numarası.
Letonya ile ticari faaliyette bulunduğunuza dair belgeler.
İmza beyannamesi fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık faaliyet belgesi yada oda kayıt belgesi asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Letonya Turistik Vizesi İşverenler için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılayacağını belirten İngilizce dilekçe.
İmza sirküleri fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık faaliyet belgesi asli ve fotokopisi.
Oda sicil kayıt sureti asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi ya da banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Çalışanlar için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
İmza sirküleri fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık Faaliyet belgesi asli ve fotokopisi.
Oda Sicil Kayıt sureti asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
İşe giriş bildirgesi.
Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi ya da banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Adi Şirket Sahipleri için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Şirket antetli kağıdına görevini, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
İmza beyannamesi fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık Faaliyet belgesi yada oda kayıt belgesi asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi ya da banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Memurlar için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
A4 kağıda seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
Çalıştığı kurumundan çalışma yazısı.
Çalıştığı kurumundan izin dilekçesi.
Son 3 aylık maaş bordrosu.
Son dönemde içinde bakiye olan banka cüzdanı fotokopisi.
Tapu ve araba ruhsatı fotokopisi.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Emekliler için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılayacağını belirten İngilizce dilekçe.
Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi.
Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Öğrenciler için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
En az 6 ay geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık biyometrik fotoğraf.
Boş kağıda mesleğini, emekli olduğu kurumu, seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğni ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten İngilizce dilekçe.
Letonya’da karşılayacak kişiden faks yada mail olarak davetiye.
Davetiyeyi gönderen kişinin oturumu yada geçerli vizesinin fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Öğrenci belgesi fotokopisi.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu. Ailesi İşveren yada Çalışan İse,
Şirket antetli kağıdına görevini, çocuğunun seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının şirket tarafından yada kendi tarafından karşılanacağını belirten kaseli imzalı İngilizce dilekçe.
İmza sirküleri fotokopisi.
Vergi levhası fotokopisi.
Son 6 aylık faaliyet belgesi asli ve fotokopisi.
Oda sicil kayıt sureti asli ve fotokopisi.
Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
İşe giriş bildirgesi.
Son 3 aylık maaş bordrosu fotokopisi.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli hesap cüzlanı fotokopisi yada banka yazısı. Ailesi Emekliler İse
Boş kağıda çocuğunun isim soyadı, hangi tarihler arası seyahat edeceğini ve tüm masraflarının kendi tarafından karşılanacağını, adres, telefon ve cep telefonunun belirtildiği İngilizce dilekçe.
Emeklilik cüzdanı ve maaş kartının ön yüzünün fotokopisi.
Emekli olunan kurumun kimlik fotokopisi. Çalışmayanlar için Letonya Turistik Vizesi Evrakları
Türkiye’ye dönüsünden itibaren en az 6 aylik geçerli pasaport.
2 Adet beyaz fonda çekilmiş vesikalık fotoğraf.
A4 Kağıda seyahat amacını, hangi tarihler arası seyahat edeceğini, tüm masrafların kendi tarafından karşılanacağını, adres ve telefonunu belirten İngilizce dilekçe.
Tapu, ruhsat fotokopisi.
Son dönemli içinde bakiye olan şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi yada banka yazısı.
Seyahat sağlık sigortası.
Otel ve uçak rezervasyonu.