İzlanda

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

İzlanda vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

İzlanda Vizesi

İzlanda bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden İzlanda için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. İzlanda için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca İzlanda ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. İzlanda Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre İzlanda vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. İşveren Olarak İzlanda Vize Başvurusu
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için İzlanda’daki firmadan davetiye.
2 adet resim arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 ' teminatlı seyahat sağlık sigortası. Bodrolu Çalışan olarak İzlanda Vize Başvurusu
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için İzlanda daki firmadan davetiye.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olanpasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 teminatlı seyahat sağlık sigortası. Ev Hanımı olarak İzlanda Vize Başvurusu
İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportunuz, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli ya da eski İzlanda vizesi varsa fotokopileri. Öğrenci olarak İzlanda Vize Başvurusu
İzlanda konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İzlanda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 adet fotoğraf arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportunuz, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski İzlanda vizesi varsa fotokopiler. Emekli olarak İzlanda Vize Başvurusu
İzlanda konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportunuz , varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 ' teminatlı seyahat sağlık sigortası.