İtalya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

İtalya vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

İtalya Vizesi

İtalya bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden İtalya için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. İtalya için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca İtalya ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. İtalya Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre İtalya vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Çalışan
Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına konumunuzu, seyahat amacını ve tarihlerini anlatan dilekçe.
İşe giriş bildirgesi.
Son 4 aylık sigorta hizmet dökümü.
Son 3 aylık maaş bordosu.
Banka hesap dökümü.
Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
Uçak ve otel rezervasyonu.
İkametgah.
Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
Pasaportun aslı vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.
Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Oda sicil kayıt sureti
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
İkametgah belgesi
Ticari davetiye, davetiyenin 1 tanesi İtalya konsolosluğunda 1 tanesi başvuru sahibinde kalmalıdır.
Başvuru formu. Ev hanımı
İtalya Cumhuriyeti konsolosluğuna hitaben garanti dilekçesi.
Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
Banka hesap dökümleri.
Sponsoru çalışıyor ise gelir belgesi.
Sponsoru iş veren ise gelir belgesi ve iş yeri evrakları.
Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
Pasaportun aslı vize talebinden itibari ile 6 ay içermelidir.
Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
Sponsorun eski veya yeni alınmış vizesi var ise fotokopisi.
Uçak ve otel rezervasyonu.
Başvuru formu. Öğrenciler
İtalya Cumhuriyeti konsolosluğuna hitaben garanti dilekçesi.
Öğrenci belgesi.
Başvuru sahibi reşit değil ise muvafakat name.
Sponsoru iş veren ise gelir belgesi ve iş yeri Evrakları.
Sponsoru çalışıyor ise gelir belgesi.
Uçak ve otel rezervasyonu.
Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
Pasaportun aslı.
Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
Sponsorun eski veya yeni alınmış vizesi var ise fotokopisi.
Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
Başvuru formu. Emekliler
İtalya Konsolosluğuna seyahat amacını ve tarihlerini belirten dilekçe.
Emekli olduğunu gösteren belge.
Başvuru sahibinin sağlık karnesi.
Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
Hangi banka ile çalışıyor ise hesap dökümü.
Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
Pasaportun aslı.
Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
Uçak ve otel rezervasyonu.
Başvuru formu. İş veren
Şirketinizin antetli kağıdına garanti dilekçesi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Güncel tarihli faaliyet belgesi.
Oda sicil kayıt sureti.
İkametgah belgesi.
Şirketin girdilerini ve çıktılarını gösteren banka hesap dökümü.
Üzerine var ise gayrimenkul tapusu.
Uçak ve otel rezervasyonu.
Ticari davetiye davetiyenin 1 tanesi İtalya konsolosluğunda 1 tanesi başvuru sahibinde kalmalıdır.
Son 6 ay içerisinde beyaz fonda çekilmiş fotoğraf.
Pasaportun aslı.
Seyahat sağlık sigortası 30,000 Euro teminatlı.
Bağ-kur dökümü
Başvuru formu.