İsveç

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

İsveç vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

İsveç Vizesi

İsveç bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden İsveç için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. İsveç için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca İsveç ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. İsveç Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre İsveç vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. İsveç Vizesi Evrakları İşveren olarak İsveç Vizesi Başvurusu
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari seyahatleriniz için İsveç deki firmadan davetiye.
2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
Pasaport (vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız).
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Bordrolu Çalışan olarak İsveç vize başvurusu
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İsveç Konsolosluğuna hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için İsveç deki firmadan davetiye.
2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Ev Hanımı olarak İsveç vize başvurusu
İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
Eşinin geçerli yada eski Isveç vizesi varsa fotokopileri Öğrenci olarak İsveç vize başvurusu
İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İsveç’e seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport , varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski İsveç vizesi varsa fotokopileri. Emekli olarak İsveç vizesi başvurusu
İsveç konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 adet beyaz fonda çekilmiş yakın zamanlı biyometrik fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaport, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.