Estonya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Estonya Vizesi

Estonya bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Estonya için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Estonya için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Estonya ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Estonya Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Estonya vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Turiztik Vize – Şirket Ortağı
Vize başvuru için pasaport süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır.
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.
Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip ve imzalanmış vize talep dilekçesi.
Çalışmaya gideceğiniz ülkedeki sizi davet eden firmadan ORJİNAL ONAYLI çalışma davetiyesi.
İcra edeceğiniz mesleğe istinaden meslek odası mezuniyet belgesi yada üniversite diploması ve daha önceden çalıştığınız firmalardan bonservis yazıları.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların Tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların Ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan Kredi Kartı fotokopisi.
Uçak biletinizin fotokopisi. Turiztik Vize – Öğrenciler İçin
Vize başvuru için pasaport süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.
Aileniz tarafından konsolosluk yada elçiliğe hitaben yazılmış, tüm masrafları karşılayacaklarını belirten dilekçe.
18 yaşından küçüklerin için anne&babası noterden onaylı muvafakat name vermesi gereklidir.
Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf.
Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur yada Otel Konfirmesinin fotokopisi.
Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.
Yeni tarihli orjinal öğrenci belgesi.
Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yapılması zorunludur.
Uçak biletinizin fotokopisi.
Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi.
Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi.
Baro yada odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır.
Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi.
Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri.
SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi.
İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK İşe giriş bildirgelerini almak zorundadır.
SSK hizmet Dökümü.
Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi.
Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan kredi kartı fotokopisi.
Yolcunun adı ve soyadı yazılı olan emeklilik cüzdanının fotokopisi.
Emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan kredi kartı fotokopisi. Turiztik Vize – Ev Hanımları İçin
Vize başvuru için pasaport süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır.
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.
Başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin esnasında yapacağınız tüm harcamaları karşılayacaklarına dair Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi.
Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf.
Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur yada otel konfirmesinin fotokopisi.
Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.
Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yapılması zorunludur.
Uçak biletinizin fotokopisi.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan kredi kartı fotokopisi. Çalışanlar için
Süresi geçmemiş olan imza sirküleri yada beyannamesinin fotokopisi.
Şirketin bağlı bulunduğu ticaret yada sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi.
Baro yada odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır.
Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi.
Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri.
SSK İşe Giriş Bildirgesi fotokopisi.
İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK işe giriş bildirgelerini almak zorundadır.
SSK hizmet dökümü.
Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi.
Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır Emekliler için
Yolcunun adı ve soyadı yazılı olan emeklilik cüzdanının fotokopisi.
Emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi.
Pasaportunuzun 1,2,3,4 ve pasaportunuzda temdit (uzatma süresi) var ise hepsinin, çocuklar kayıtlı ise onların ve 60. sayfanın (kimlik bilgi sayfası) fotokopilerini başvuru esnasında evraklarınızla birlikte teslim etmeniz gerekmektedir. Turiztik Vize - Mimar, Mühendis
Vize başvuru için pasaport süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır.
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.
Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
Süresi geçmemiş olan İmza Sürküsü yada Beyannamesinin fotokopisi,
Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi,
Serbest çalışanlar bağlı oldukları Mimarlar ve Mühendislikler Odasından kayıtlı olduklarına dair belge almalılar,
Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 EURO teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur,
Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad&soyad) yer aldığı hesap dökümü,
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,
Uçak biletinizin fotokopisi Turiztik Vize – Emekliler İçin
Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
Konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,
Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi.
Yolcunun adı ve soyadı yazılı olan emeklilik cüzdanının fotokopisi.
Emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi.
Tüm schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yapılması zorunludur.
Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan kredi kartı fotokopisi.
Uçak biletinizin fotokopisi, Pasaportunuzun 1,2,3,4 ve pasaportunuzda temdit süresi var ise hepsinin, çocuklar kayıtlı ise onların ve 60. sayfanın fotokopilerini başvuru esnasında evraklarınızla birlikte teslim etmeniz gerekmektedir. Turiztik Vize - Avukat, Doktor, Eczacı
Vize başvuru için pasaport süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır.
Pasaportun 2. sayfasındaki ”Hamilinin İmzası” bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir.
Vize başvuru formu; eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.
Konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi.
Gideceğiniz ülkedeki firmadan adınızın&soyadınızın, seyahat maksadınızın ve seyahat tarihlerinizin açıkça belirtildiği davetiye fotokopisi yada faksı.
Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf.
Süresi geçmemiş olan İmza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi.
Avukatlar bağlı bulundukları barodan kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir. Doktorlar bağlı bulundukları tabipler odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir. Eczacılar bağlı bulundukları eczacılar odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir.
Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi.
Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri.
Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası yapılması zorunludur.
Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi.
Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin yer aldığı hesap dökümü.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların tapu fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların ruhsat fotokopileri.
Varsa üzerinize kayıtlı bulunan kredi kartı fotokopisi.
Uçak biletinizin fotokopisi. Estonya Ticari Vizesi Gerekli belgeler
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü, ve son üç ayın maaş bordroları.
Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler.
Başvuru sahipleri, aşağıda belirtilen belgelerden kendi durumlarına uygun olanları ibraz edecektir. Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı
SGK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü Başvuru sahibi çiftçi ise;
Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi. Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası.
Vergi levhası.
Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge.
Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat. Ticari ziyaret amaçlı schengen vizesi başvuruları için
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü, ve düzenli geliri gösterir belgeler son üç ayın maaş bordroları.
Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler. Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı.
SGK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü. Başvuru sahibi çiftçi ise;
Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi. Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası.
Vergi levhası.
Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge.
Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat. Ticari ziyaret amaçlı schengen vizesi başvuruları için
Uçak / seyahat rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin diğer kanıtlayıcı belgeler.
Son üç aylık hesap hareketlerini gösterir banka hesap dökümü, ve düzenli geliri gösterir belgeler son üç ayın maaş bordroları.
Fuara katılacaksa giriş kartı veya katılıma ilişkin belgeler. Başvuru sahibi çalışan ise:
İşveren mektubu ve/veya izin onayı.
SGK işe giriş bildirgesi ve SGK hizmet dökümü. Başvuru sahibi çiftçi ise;
Bağlı olduğu ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi. Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise:
Şirketin ticaret odasındaki kaydı ve ticaret sicil gazetesinin kopyası.
Vergi levhası.
Sponsor ve/veya konaklamaya ilişkin belge.
Ulusal mevzuata uygun davetiye ve/veya teminat.