Danimarka

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

Danimarka vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

Danimarka Vizesi

Danimarka bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Danimarka için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Danimarka için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Danimarka ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Danimarka Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Danimarka vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. İşveren olarak Danimarka vize evrakları
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi.
İmza sirküleri fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için Danimarka’daki firmadan davetiye.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Bordrolu Çalışan olarak Danimarka vize evrakları
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari seyahatleriniz için danimarka da ki firmadan davetiye.
2 adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Ev Hanımı olarak Danimarka vize evrakları
Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi.
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet beyaz fonda çekilmiş son 6 aylık fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri. Öğrenci olarak Danimarka vize başvurusu
Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri Emekli olarak Danimarka vize başvurusu Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)