Slovakya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Hızlı Başvuru

Bulgaristan vizesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız formu doldurun

Tamamlandı!
Üzgünüz!

Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan 2007 yılı itibari ile Avrupa Birliğine tam üye ülke olarak kabul edilmiştir. Bulgaristan’ın Avrupa Birliği'ne asil üye ülke olarak kabul edilmesi sonucu gerçekleştirilmiş kabul edilen antlaşmalar ile Schengen grubu üye ülke vatandaşları Bulgaristan’a vizesiz giriş yapabileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip vatandaşların gerçekleştirmeyi düşündükleri Bulgaristan seyahatleri için geçerli Schengen grubu üye ülke vizesi mevcut değil ise Bulgaristan Konsolosluğu'ndan Bulgaristan vizesi almaları zorunluluk göstermektedir. Bulgaristan bir Schengen ülkesi değildir. Bu yüzden Bulgaristan için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesi değildir. Bulgaristan için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca sadece Bulgaristan’a giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Bulgaristan vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Bulgaristan vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Bulgaristan vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Bulgaristan Turistik Vizesi
Bir adet tam doldurulmuş ve vize başvuru sahibi tarafından imzalanmış Bulgaristan vize başvuru formu
Orijinal 2 adet Yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
Vize bitiş tarihinden sonra en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
Antetli kağıda Bulgaristan Büyükelçiliği Konsolosluğu dikkatine yazılmış dilekçe (orijinal)
SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
Maaş bordrosu (fotokopi)
SSK 4a barkotlu hizmet dökümü
Son 3 aylık hesap dökümlü hesap cüzdanı (içinde, en az 3.000TL) (fotokopi)
Nüfus kayıt örneği aslı
Nüfus cüzdan fotokopisi
İsim detaylarının da belirtildiği orijinal davetiye ya da otel rezervasyonları
30,000 € (euro) teminatlı seyahat sağlık sigortası