Avusturya

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Avusturya Vizesi

Avusturya bir Schengen ülkesidir. Bu yüzden Avusturya için gerçekleştireceğiniz vize başvurusu sonucunda alacağınız vize bir Schengen vizesidir. Avusturya için almış olduğunuz bu vize ile geçerlilik süresi boyunca Avusturya ve diğer tüm Schengen ülkelerine giriş yapabilme hakkına sahip olursunuz. Yine de size verilen Schengen vizesinin tek ya da çok girişli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tek girişli olması halinde 1’den fazla kez giriş çıkış yapmanıza müsaade edilmez. Avusturya Schengen vizesi başvurunuz için gereken evraklara aşağıda ulaşabilirsiniz. Meslek grubunuza göre Avusturya vize başvurusu için istenen belgelerde değişiklik olabileceğine dikkat ediniz. Emekli olarak Avusturya Vizesi
Avusturya konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Emekli cüzdanı fotokopisi.
Sağlık karnesi fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Banka cüzdan fotokopisi.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Öğrenci olarak Avusturya Vizesi
Avusturya konsolosluğu vize departman’ına hitaben dilekçe.
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi.
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Avusturya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name.
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Anne veya babanın geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopileri. Ev Hanımı olarak Avusturya Vizesi
Avusturya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.
Eşinin geçerli yada eski Avusturya vizesi varsa fotokopileri. İşveren olarak Avusturya Vizesi
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
Vergi levhasının fotokopisi
İmza sirküleri fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Otel ve uçak rezervasyonları
Ticari seyahatleriniz için Avusturya daki firmadan davetiye.
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Bordrolu çalışan olarak Avusturya Vizesi
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avusturya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri.
Vergi levhasının fotokopisi.
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi.
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi.
Son üç aylık bordro fotokopisi.
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi.
Gayrimenkul tapu fotokopisi.
Kredi kartları fotokopisi.
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları.
Ticari Seyahatleriniz İçin Avusturya da ki firmadan davetiye
2 adet arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış fotoğraf.
Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan pasaportlarınız, varsa eski pasaportlarınız.
Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası.