Cezayir

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Cezayir Vizesi

İstanbul Cezayir Başkonsolosluğu Ankara ikametli pasaport sahipleri haricinde diğer bütün illerde ikamet eden kişiler vize başvurularını İstanbul Cezayir Başkonsolosluğuna yapabilmektedir.
Cezayir vizesi başvurularının süreleri;
Ticari Vize Başvurusu: 3 iş günü
Turistik Vize Başvurusu: 3 iş günü Acil Cezayir Vizesi İçin Gerekli Belgeler:
2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu (formu sizin adınıza biz dolduruyoruz)
Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten ve masrafların şirket tarafından ödeneceğini taahhüt eden kaşeli imzalı dilekçe
Cezayir’ den adınıza gönderilmiş davetiye mektubu (imzalı ve kaşeli) “mail çıktısı yeterlidir” Önemli not: dilekçeniz de gidiş dönüş tarihlerinizi aslına uygun şekilde belirtiniz, çünkü konsolosluk dilekçenizde ki tarihlere göre vize vermektedir.
Aşağıdaki evrak listeleri halen geçerlidir fakat yukarıda belirttiğimiz evraklar ile başvurunuzu kısa sürede sonuçlandırıyoruz. Cezayir Ticari Vizesi
2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu
Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten ve masrafların şirket tarafından ödeneceğini taahhüt eden kaşeli imzalı dilekçe
Şirket faaliyet belgesi (fotokopi)
Şirket vergi levhası (fotokopi)
Şirket ticaret sicil gazetesi (fotokopi)
Şirket imza sirküleri (fotokopi)
Şirket banka hesapları
SSK işe giriş bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
Maaş bordrosu
Ticari seyahat açıklamalı davetiye
Otel rezervasyonu
Uçak bileti rezervasyonu Cezayir Turist Vizesi
2 Adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf
En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
2 Adet tam doldurulmuş ve imzalanmış cezayir vizesi başvuru formu
Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten kaşeli imzalı dilekçe
Şirket faaliyet belgesi (fotokopi)
Şirket vergi levhası (fotokopi)
Şirket ticaret sicil gazetesi (fotokopi)
Şirket imza sirküleri (fotokopi)
Kişisel banka hesapları
SSK işe giriş bildirgesi (imza yetkilisi olmayan kişilerden)
Maaş bordrosu
Başvuru sahibinin ikametgah senedi
Otel rezervasyonu veya davetiye
Uçak bileti rezervasyonu Asker,doktor,emekli,ev hanımı,öğrenci turist vizesi başvurularında kişinin durumunu belgeleyen evraklar istenmektedir. Not; Büyükelçilik - konsolosluk istenilen belgeler dışında ek evrak talep edebilir. Diplomatik, hizmet, hususi pasaport sahiplerinden seyahatlerinde üç aya kadar kalışlarda vize istenmiyor.