Çin Uzman Vizesi (R)

Yüzyıl Turizm, bireysel ve kurumsal seyahat hizmetleri sunmaktadır.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çin Uzman Vizesi (R)

Ülkenin ihtiyaç duyduğu yabancı uyruklu üst düzey yetenekler ya da acil ihtiyaç duyulan uzman kişilere verilen vize türüdür. Uzman vizesi başvurularında, Çin devleti yetkili kurumlarının belirlemiş olduğu yabancı uyruklu üst düzey yetenekler ya da acil ihtiyaç duyulan uzman kişiler getirme şart ve taleplerine uygun bulunması ve talep edilen kurallara istinaden gerekli evrakların sunulması gerekmektedir. Çin uzman vizesi (R) için gerekli belgeler
Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf (2 adet): Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kâğıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Çin vizesi için resim ölçüleri indir
Nüfus cüzdanı(fotokopi): Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
Vize bildirim formu (asıl): Çin’de bulunan yetkili kurumdan alınmış olan vize bildirim formu.
Örnek vize bildirim formuİş yeri lisans belgesi (fotokopi): Kişinin çalışacağı kuruma ait iş yeri lisans belgesi kopyası.
Örnek iş yeri lisans belgesiİkametgâh belgesi / senedi (asıl): Kişinin ikamet durumunu gösterir ikametgâh senedinin aslı.
Adli sicil kaydı (asıl): Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydı. Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca arşiv kaydı da belirtilmeli, adliyeden alınmış orijinal kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır. E-devletten alınan adli sicil kayıtları geçerli değildir.