Çin Staj Vizesi (F)

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çin Staj Vizesi (F)

Çin Halk Cumhuriyetine eğitim amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvuru yapması gereken vize türüdür. Eğitim süresi 6 aydan fazla ise X1, 6 aydan az ise X2 vize türüne başvuru yapılması gerekmektedir. Çin staj vizesi (F) için gerekli belgeler
Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf (2 adet): Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kâğıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Çin vizesi için resim ölçüleri indir
Banka hesap cüzdanı (asıl): Bankaya en güncel durumu işletilmiş, içinde 10.000 TL veya karşılığı döviz bulunan banka hesap cüzdanı aslı veya banka tarafından kaşelenip imzalanmış kişinin bankadaki mevduat durumunu gösteren hesap döküm belgesi. Hesap döküm belgesi asıl olmalı ve imza yetkisine sahip kişinin imza sirküleri eklenmiş olmalı.
Uçak bilet rezervasyonu: Kişinin Çin’e yapacağı seyahate uygun, uçak bileti rezervasyonu. Biletin satın alınmış olmasına gerek yoktur, sadece rezervasyon yapılmış olması yeterlidir.
Nüfus cüzdanı (fotokopi): Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
Adli sicil kaydı (asıl): Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydı. Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca arşiv kaydı da belirtilmeli, adliyeden alınmış orijinal kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır. E-devletten alınan adli sicil kayıtları geçerli değildir.
Staj başvuru davetiyesi (asıl): Kişinin Çin’de staj yapacağını gösteren resmi staj başvuru davetiyesi. Davetiyede staj süresi belirtilmelidir.
Staj davet yazısı (asıl): Kişinin Çin’de staj yapacağı firmanın antetli kağıdına yazılmış staj davet yazısı sunulmalıdır. Yazıda kişinin staj süresi, alacaksa ücret bilgisi, kişi ile ilgili oluşabilecek muhtemel harcamaların kimin tarafından ödeneceği net şekilde belirtilmiş olması gerekmektedir.
Öğrenci belgesi (asıl): Başvuru yapacak kişinin okulundan aldığı öğrenci belgesinin aslı.
İş yeri lisans belgesi (fotokopi): Kişinin çalışacağı kuruma ait iş yeri lisans belgesi kopyası. Örnek iş yeri lisans belgesi