Çin Çalışma Vizesi (Z)

Yüzyıl Turizm, kurumsal şirketlere ve acentelere B2B hizmetler verir.+Yüzyıl Turizm uçak bileti, vize ve konaklama hizmetleri sunmaktadır.+3 aylık tek girişli ticari Rusya vizeniz 17 günde hazır.+1 yıllık çok girişli ticari Rusya vizeniz 25 günde hazır.

Çin Çalışma Vizesi (Z)

Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde çalışma amaçlı olarak seyahat edecek olan kişilerin başvurması gerekli olan vize türüdür. Çin çalışma vizesi (Z) için gerekli belgeler
Pasaport: Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan, ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf (2 adet): Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kâğıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Çin vizesi için resim ölçüleri indir
Nüfus cüzdanı (fotokopi): Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
Vize bildirim formu: Çin’de bulunan yetkili kurumdan alınmış olan vize bildirim formu. Örnek belge aşağıdadır.
İş yeri lisans belgesi (fotokopi): Kişinin çalışacağı kuruma ait iş yeri lisans belgesi kopyası. Örnek belge aşağıdadır.
İkametgâh belgesi / senedi (asıl): Kişinin ikamet durumunu gösterir İkametgâh senedinin aslı.
Adli sicil kaydı (asıl): Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydı. Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca ARŞİV KAYDI da belirtilmeli, adliyeden alınmış orijinal kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır. E-devletten alınan adli sicil kayıtları geçerli değildir.